Νίκος Βασιλειάδης

Διευθύνων Σύμβουλος GARDEN CENTER ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ Α.Ε.

Νίκος Βασιλειάδης γεννήθηκε το 1965 στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε Μηχανικός Έργων Υποδομής στο Πανεπιστήμιο της Κρήτης και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στην Αρχιτεκτονική Τοπίου, στη Φλωρεντία.

Επιστρέφοντας στην Ελλάδα το 1990 αναλαμβάνει την οικογενειακή επιχείρηση, που ξεκίνησε από τον παππού του Νίκο Βασιλειάδη και αξιοποιώντας τη συσσωρευμένη  εμπειρία τριών γενεών την εξελίσσει σε ένα πρότυπο, ευρωπαϊκών προδιαγραφών gardencenter.

Η μακρόχρονη εμπειρία και γνώση του, οι διεθνείς συνεργασίες, η διαρκής ενασχόληση με την έρευνα και την αναζήτηση σύγχρονων μεθόδων περιβαλλοντικής διαμόρφωσης, οδηγούν την εταιρία στην κορυφή του κλάδου. 

Σήμερα το garden centerΒασιλειάδη α.ε. είναι ένα από τις μεγαλύτερα και πιο εξειδικευμένα κέντρα κηποτεχνίας στην Ελλάδα. Με σεβασμό τη βιοποικιλότητα και την οικολογική ισορροπία αναλαμβάνει έργα σχεδιασμού, κατασκευής και φροντίδας πρασίνου για ιδιωτικούς, επαγγελματικούς και δημόσιους χώρους, παρέχει συμβουλές και καθοδήγηση για την διαμόρφωση και φροντίδα του πρασίνου, εισάγει και παράγει φυτωριακό υλικό υψηλής ποιότητας. 

Με ευαισθησία και αγάπη για το περιβάλλον αναπτύσσει τεχνολογίες και λύσεις που ελαχιστοποιούν το περιβαλλοντικό αποτύπωμα, χορηγεί δράσεις για την προστασία του και αναλαμβάνει πρωτοβουλίες που προωθούν την αειφορία.